Onsdag 27/4

Hej alla människor.
Idag har jag haft spanska prov och jag vet inte alls hur det gick. sen har det varit en vanlig dag. Det är så skönt för imorgon har vi studiedag (stavning?) och då är jag ledig:D fast jag vet inte vad jag ska göra kanske vara med en kompis någon som vill göra något? <3

Just nu gör jag inte så mycket och har inget att göra . Jag funderar på att spela sims :) det var länge sen jag spelar sims 3 för sims 2 är borta eller man måste ha själva sims  om ni fattar vad jag menar. sims 2 är mycket roligare än 3 för jag fattar ingen ting x).

Kram Neizen x) <3Plugg dag!

Förlåt för dåligt upptatering men har haft ganska mycket eller inte så. Idag har det varit en vanlig dag iskolan .
Det är jätte tråkigt och kallt väder jag dör. Jag vill ha sool.
Snart ska jag göra lite läxor och träna till mitt spanska prov och det kommer inte gå så bra för jag suger på spanska. 
Imorgon ska jag och min klass gå på teater det ska bli kul. Det är en i min klass som är med i den tearten. så det kommer bli en skön dag imorgon och sen är det helg :D.

Men nu ska jag börja plugga :/ puss och kram Neizen <3

 Bjuder på en blid på mig :D <3

Väntar på Alice<3


Hejhej Idag ska jag vara med Alice <3. Så nu väntar jag tills hon kommer, vet inte riktigt när hon kommer men hon kommer när hon kommer.
Snacka om att jag är seg, Och imorgon är det skola. Då måste man lägga sen tidigt och gå upp tidigt .

Igår var jag hemma och hade inte så mycket att göra med när mamma kom hem så skulle vi hitta på något och då åkte hela familjen till stan.  Vi letade efter ett café i södermalm. Vi gick och gick och det var jätte kallt och jag hade tunna strumpbyxor hehe.
Sen hittade vi ett café det var ganska liten men inte jätte liten. Det var väldigt pratigt där. Efter en stund börjar min lillebror blöda näs blod och det är tyb tredje gången han har gjort det för han har varit sjuk hela påsklovet men han börjar bli frisk. Han är inte riktigt sjuk men trött.
Efter caféet gick vi en promenad till bilen och såklart börjar pappa skämma ut mig. Han hoppar och sjunger och massa pinsamma saker och jag höll på att dö av pinsam het och skratt Och sen helt plöstligt börjar mamma och min lillebror också. Så i det fallet så kände jag dom inte. Jag skrattade verkligen ihjäl mig. Jag kunde nästan lägga mig ner på marken men jag gjorde det inte.
Jaa min familj är väldigt annorlunda kan man säga.
 Kram Neizen <3Ännu en tråkigt dag!

Hej hej
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att kolla igen mina gamla skolböker det var lite kul men inte så kul att kolla på bökerna från lågdtadiet det var mina värsta år jag glömmer det aldrig men jag måste för det var inga vackra minnen.

 Men tydligen så måste jag göra något. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men jag borde läsa för det var länge sen. Nu måste jag gå ner och laga mat för börjar bli lite hungrig. Kram Neizen <3