Ida Idag ! <3Hej hej idag var jag med Ida. Det var kul att träffa henne för det var så länge sen. Men på Måndag så träffas vi igen för då börjar vi iskolan , det ska bli så kul . Fast jag kommer sakana min gamla klass och min lärare.


Idag har jag och Ida bakant det gick jätte bra men när vi skulle lägga in den i ugenen så började den läka lite och när klockan ringde så gick jag och ida ner frö att ta ut den men den blev jätte bränt men den var forftarde god på insidan den var bara utsidan som var svart .
Sen kollade vi på One tree hill vi hade det väldigt kul. Men sen var Ida tvungen att gå för hon hade match:(men vi ses på måndag som jag sa :) så jag hoppas att hennes lag vinner heja stuvsta :)
 
Ha en bra dag Kram Linnéa <3

Tandläkarn imorgon

Hej hej
Imorgon ska jag följa med pappa till jobbet för senare vid 10 tiden ska jag till tandläkarn ska vara där en timme och jag tror att dom kommer berätta hur dom sätter på tanstälningen elller nåt sen får jag reda på vilken dag jag får min tandställning. Det kommer bli spännande att få tandställning men det jag mest är rädd för är att dra ut tänder som jag någ måste göra.  ajaj det kommer någ gå bra.

 Någ om mig vad har ni gjort idag ? hoppas att ni inte hade tråkigt dag som jag?
 Jag kan skriva imorgon hur det går håll tummarna för mig :)
Kram Neizen <3


18 AgustiHej hej
 
Idag är det en tråkigt dag !!
jag vet inte vad jag ska göra men jag får väl ta en promenad eller något. Snart börjar skolan så det ska bli kul och ändå skönt att börja så man har något att göra. Men läxorna längtar men inte direkt till.
Nu måste jag hitta på något innan jag döör !!
Ha en bra dag Kram Neizen <3

Tjej kväll


Tjabba tjena!

Idag ska jag vara med lolle och Reina. Dom ska sova över hos mig:).
Ikväll ska vi gå på bio senare på kvällen ska vi väl också kolla på film vi får se vad vi gör.
Just nu väntar jag på Lolle och Reina ingen av dom har kommit. så jag får vänta lite till eller längre.
jag får skriva mer sen för just nu har jag inte så mycket att skriva om Ha så bra Kram Neizen<3


Hemma!


Hej hej nu är jag hemma, jag kom hem igår men jag orkade inte skriva för vi åkte i två dygn så jag var ganska trött. Det var jätte jobbigt i natt för jag gick och la mig vid ett och sen vaknade jag vid två och jag kunde inte sova så jag har varit uppe sen två. Det är någ för jag sov ganska mycket på planet med ändå det var väldigt jobbigt att vakna mitt i natten och är jätte pigg.

Usa var jätte kul och jag upplevde väldigt mycket. Vi har shoppat ganska mycket också. Vi var tvungna att köpa en till väska som var ganska står i tyg om ni vet vad jag menar? sen när vi skulle åka hem så var våra väsker över 50 libs (23 kg) och vi hade bara tre väsker men den blåa var inte överviktig. Man var tvungen att betala 50 dollar som är 400 kr men då blev pappa väldigt arg men då sa nån som jobbade där att man kande köpa en väska för 30 dollar och då gjorde vi det. så allt fick plats. jag och mamma köpte väldigt stora shampoo flaser som vägde ganska mycket + så köpte vi ganska många skor så inte så konstigt att det blev överviktigt.

När vi skulle på planet och redo att lyfta så fick vi vänta för dom trodde att det blixrade efer en halvtimme så var vi tvunga att vänta lite till för att dom trodde att det skulle sluta. Sen efter nån timme skulle dom kolla vingen och då var det en lampa på vingen som blikade och vi vänade 2 halvtimme tror jag. Helt sjukt. Efter det lyfte vi äntligen. Efter 7 långa timmar var vi äntligen i stockholm väldigt skönt att vara hemma.
Det var min resa hem snart kommer jag skriva om min resa vad jag har gjort och så Ha en bra dag
Kram Neizen<3
Här kommer lite bilderjag fotade bak ifrån och fick med en bil :pJag kommer lägga upp flera bilder !!