Tänkte....

Hej !!
Jag tänkte skriva om min resa i USA. jag skriver i en bok och skriver jag i bloggen. Jag hoppas att det blir bra efter som jag inte har så mycket att skriva om.. Jag  kan lägga upp massor med blider också.  Hoppas att allt är bra hemma i sverige, jag har iallafall det bra här  men man saknar sverige lite .

ha så bra Kram Neizen <3

Åker snart!

 En blid från förra året i usa ( Miami / Florida

Hejhej förlåt att jag inte har skrivit så mycket men jag har inte haft så mycket att göra och sen har jag packat. Jag åker till USA på måndag och jag tänker skriva på bloggen. 
jag tänker skriva  om min resa ,vad jag har gjort och varit och så, och då blir bloggen kanske lite roligare?.
jag vet att den här bloggen är världens sämsta blogg men jag är en som person som inte har något att skriva om så då blir den inte så jätte rolig men jag gör mitt bästa och försöker göra så att den blir bra.

Ha så bra Puss och kram Neizen<3


P.S Smsa min inte när jag är borta för den kostar jätte mycket .


 bergodalbanna

 

Längtar tills imorgon !:D <3

Dagbok del 1     7/7

Hej
Det kommer bli jätte kul imorgon för då ska jag gå på bio med Ida och Sofia^^<3. Det var jätte länge sen jag var på bio och inte riktigt vågat men nu gör jag det. Jag brukar känna mig rädd men jag gör inte det jag tycker mest att det ska bli kul.  Jag längtar verkligen tills imorgon dels för att träffa sofia pch ida för det var ganska länge sen och eclipse för den verkar så himla bra<3.
så jag berättar mer imrogon Puss och kram Skumbannan Neizen <3Sofia och ida ^^ <3


P.S  Jag kanske inte ska sdkiva om en dagbok men jag vill att bloggen ska vara bra så får hitta på nåot annat.


Jag ska pröva något nytt

Hejhej
Nu tänkte jag testa något nyttt med min blogg. Istället för att skriva om min vardag så tänkte jag skriva mer som en dagbok. Fast jag kanske skriver lite om min vardag men det är inte så kul att läsa om.
Så får se om det blir bättre. För jag vill ha en blogg som ör rolig men när jag läser andras bloggar så är dom mycket bättre men man ska ju inte härma andra vilket jag inte ska göra men ska försöka göra något eget  får se hur dert går kram Neizen<3