Shopping dag igår !

Hej hej
Igår var jag med mamma i farsta och shoppade. Det var jätte mycket folk där och vi fattade inte varför men sen så hörde jag nån låt och då så var det Eric saade. Alla var helt galna.

Men nu något helt annat jag köpte ett par pumps till skolavslutningen och jag hoppas att jag kan gå i dom hehe:).
och mamma köpte ett par vita skor fast med killklack. Sen vid tre åt vi lunch och hade det mysigt. Jag kom på att jag måste köpa en present till min lärare och då köpte jag ett haldspand hehe och två  stenar som det står något på. Dom var jätte fina jag måste själv köpa sånna stenar och ha i mitt rum.

En sak som jag vet att det kommer bli många tårar när vi har skolavslutingen. jag kommer säkert att gråta .

Här kommer lite bilder :)
 

Mina skor :) hehe

 Glömde att säga att vi köpte TOA grej som man sätter på dörren :)

Och sist men inte mist sternarena jäg älskar dom <3

KRAM Neizen <3


28/5

Hej hej bloggen förlåt att jag inte har skrivit på länge.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att  gå i skolan. Det var jätte kul på morgonen på musiken för det var nästsista gången och då fick man välja vad man fick göra och då ville vi sjunga i mikar :) <3.

Jag är väldigt blyg och inte vågar saker men Alice frågade om vi skulle sjunga och då sa jag ja för det såg så kul ut, Och det var jätte kul :O<3 hehe lite ovanligt för mig.
Nästa Fredag vill jag sjunga igen :) <3
Sen efter rasten var det världes tråkigaste längsta lektion vi hade religon och det tåg aldrig slut man bara satt där och lyssnade och jag var faktist nära på att somna men det gjorde jag inte.

Den bästa men fredag är efter lunch för då har vi slöjd och det alltid någon som är flummig ^^<3
i slutet så leker vi med slangen hehe :) den man damsuger med haha låter lite speigellt

På lördags så ska jag också göra en utmanning som jag inte har gjort på 1-2 år och det är att gå på bio låter lite töntigt . Ibland så vet jag inte riktigt vad som är fel på mig för jag älskade att gå på bio och sen helt plötsligt så blev jag rädd av något.
 En sak som  jag hatar med mig själv är att jag hatar att jag ska alltid vara den som är mes som inte vågar saker och att jag är blyg och sånt och jag vill verkligen inte vara en sån person jag vil vara en som är självsäker ,rolig och som vågar mycket. För om jag alltid är så här så kommer aldrig jag bli frågad göra något med en kompis för dom vet att jag alltid säger nej och då kommer dom inte fråga mig länge och jag vill inte vara en sån person så det ska jag verkligen försöka att ändra på. Sen en sak är att jag måste också vara aktiv att fråga men jag tror att jag gör det?


KRAM NEIZEN <3

Barnens ö

på kvällen

 
Mina fina vänner <33

Galen dag :) ! <3

Heej alla glada männsikor.

Idag har jag varit med Amanda och det var så kul man kan nästa tro att vi var fulla hehe :).
Vi var verkligen crazy kan man säga:D.

Först så fotade vi ett tag men sen var vi tvungna att ladda min och Amandas kamera. Så vi gick till vivo för att köpa glass:)
Tillslut så fotade vi mer det var väldigt kul men efter ett tag så slutade vi fota och det var då det galna började.
Vi lekte med amandas grej det är en rund sak så kan man få mer ljus eller vad man ska säga.
Så vi blev väldigt galna.  Om ni var med så skulle ni tycka att vi var vädligt knäppa och galna fast på ett roligt sätt :D  jag kan visa lite bilder sen som vi fotade  men har inte dom just nu men jag ska fråga Amanda om jag kan få bilderna :D 


Puss och Kram Neizen <3Tillbaka

Hej alla  snälla männskor.

Nu är min data lagad så skönt.

Igår var jag i skolan , jag hade snättringedagen och det var väldigt kul förutom att det regnade :(
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra säker plugga för jag var sjuk i två dagar så ligger säker efter. Jag fick lust att gå ut och fota men det är inte jätte fint väder ute, + det finns inte så  mycket att fota.

Sen en annan grej så vet jag inte vart jag ska gå i för skola det är jätte svårt at besämma sig men den 18 maj så ska jag besöka min nya klass det är Tomtberga och om det inte känns bra så går jag i den andra skolan kungis ,det tycker jag var smart men det man är lite rädd för är attt gå själv men det kan vara bra för mig ? 
jag ska alltid ha sånna stora problem men det jag är mest rädd för är att hamna i fel klass och skola.

Kram Neizen <3

 
En bild som jag har fotoat:)

Hej!

Förlåt att jag inte har skirivit på länge. Det är att min data är sönder eller knäpp igen. Det är ström sladden det är fel på så min data får ingen ström så den är helt död men jag och pappa ska åka och fixa den nån dag vet inte riktigt när. Så jag kommer inte kunna skriva på så länge kanske nån gång men kanske inte lika mycket förns den blir lagad Kram Neizen <3