Höstloovv !!Hej hej
Äntigen är det höstlov!!. Jag längtar såå tills imorgon för då kommer Linnéa :D <3 och vi kommer ha såå kul .

Idag i skolan har det väl varit som vanligt. inte så jätte kul.  Vad ska ni göra på höstlovet då?

P.S sorry att jag inte har skrivit på länge
Kram Linnéa

Iskall idag !

hej hej
Idag har jag och mamma kolla på linus när spelade fotboll (min lillebror) han spelade faktiskt bra men det var is kallt. Efter ett tag kände jag inte mina ben. Det är helt sjukt att det blir kallt så fort och snart ör det vinter något man inte har längtat efter eller kanske lite.

Imorgon är det måndag och då måste man gå till skolan. Jag hoppas att det blir fint väder för om det blir det så ska hela skolan kolla på basketboll. Högstadiet spelar. 4-5 personer från vare årskurs spelar. så då slipper vi alla lektioner men det verkar som det inte kommer bli så fint väder men får se :)

Ha en bra kväll Kram Linnéa 

Fullt upp !

Hej !
Förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har haft jätte mycket med skolan . Jag har massa läxor jag måste göra och så har jag haft prov så dåhar varit upptagen :( Men nu är jag nästan ledig.

Snacka att min dag var konsigt :p
Min tredje lektion var teknik och det suger för vi gör ingen ting. Men då skulle vi forstätta med våra uppfinningar så börjar några killar spela upp en låt, då sa john (läraren) till dom men dom lyssnade inte riktigt så spelar dom upp låten igen och börjar kasta lera på varandra och springa runt i klassrummet. Sen så slänge john ut dom. Efter 1-3 minuter kommer dom in igen och gör samma sak och helt plöstligt så börjar john skrika fast han skrik lite innan men han tohg verkligen i och NUU RÄKER DEET!! sen håller killarna fortfarande på...så skiker han igen ALLA UT NI HAR FÖRSTÖRT LEKTIONEN !!
Så vi fick sluta 20 minuter tidigare :)
Men det var lite kul men sen blev det inte så roligt länge. Oftas alla lärare brukar skälla på oss men det är mest när man är i grupper.
Det var min dag :P
Så hur var eran?


Kram  Linnéa

Ny designe

Hej hej
Äntligen har jag fått en ny designe :).
Tack så mycket Tessi den blev jätte bra.


Nu har jag pluggat klart till mitt giografi prov så hoppas att jag klarar det. Om man inte klarare så får man rest uppgifter för man får inte göra om det . så jag måste klara det här provet och vi kommer inte jobba med det i 8 eller 9 så dte är bra att klara det

Ha en bra dag kram Linnéa

Äntligen helg!

Hej hej  det är så skönt att det är helg men inte så kul när man måste plugga jag har två prov på måndag i geografi och jag fattar ingen ting och sen har jag i i spanska men det går någ bra sen har jag fysik prov på fredag. jag har haft prov ända sen vi började , jag har det tyb varje dag eller varannan vecka.
jag brukade vara jätte rädd för prov det är min största fiende men nu har man vant sig så det är inte så läskigt men det värsta är att man får underkänt :s

vadska ni göra i helgen då? <3

Kram Linnéa

bra dag men inte länge !

 Tjabba tjena !
min dag var bra tills vi fick tillbaka våra matte prov:S så är det alltid när man gör prov. Man tror att det går jätte bra och sen när man får tillbaka det så fick man jätte dåligt resultat. För matte är inte min specillatet eller man man säger.
hur var eran dag då?


Städningen är klar !
Hej Hej har nu städat klart mitt rum. Det tog väldiogt lång tid.jag slängde 2-3 påsar med skräp och 4-5 påsar med kläder som är försmå eller att jag inte anvander dom och det var svårt att slänge så myckert klöader flr min del :P och nu är jag äntligen klar men har fortfarande lite kvar att göra men annars så ser det fint ut.
nej nu måste jag göra mina läxor har en bra dag Kram Linnéa


Mardrömmen är över :)hej hej
idag gick jag till tandläkarn igen för dra ut andra tanden. Det var rena rama mardrömmen för hon som bedövde mig , gjorde inte det så bra. så det gjorde jätte ont när dom skulle dra men jag fick en till bedövning men den hjälpte inte heller sen efter några vidringar gjorde det så ont så jag visste inte vad jag skulle göra men sen fick jag tredje sprytan och det var skönt för det gjorde inte ont man känner bara att det ryker. jag grät ganska mycket men jag klarade det , det var ju huvudsaken men nu kan jag inte äta så mycket  funs 14 oktober för då får jag tandställning fast bara övertänderna i november får jag i underkäken.
Hur har er dag varit'?
Jag måste verkligen plugga för jag har ett matte prov imorgon men jag har verkligen ingen energi i kroppen men jag få göra mitt bästa .
Kram Linnéa

Lite blider från igår :)

   
Söta Reina <3
Det var min dag men jag och Reina hade jätte kul och vi fotade massor men la inte upp alla för det är en hel del :)
Kram Linnéa

Reina idag :D <3

hej hej
idagska jag vara med Reina, och vi ska fota och göra lite annat. Det var verkligen länge sen jag fotade och ni ska jag äntligen göra det .
Skriver mer sen nör reina kommer Kram Linnéa

Bedövad

Hej Hej
Nu sitter jag i mammas och pappas säng och kollar på tv + är helt bedövad i munnen :p jag börjar få ont i tanden men snart får jag ta alvedon och äta yoghurt.
Jag börjar bli riktigt hungrigt men jag får bara äta yoghurt eller soppa för jag är så bedövad och ett stort hål i munnen . Nu ska jag gå och äta ha en bra dag Kram Linnéa