Här är videon

Amor cover 
jag kunde inte lägga upp videon förut men nu går det.

willow smith !Willow smith är en jätte cool tjej och hon är bara 10 år gammal. Och hon sjunger jätte bra !
ni måste bara se.whip my hair

21st century girl

Amor cover <3

Jag har hittat en jätte bra tjej på youtube  som gör cover  på  olika låtar och dom är jätte bra . jag ruser så fort jag hör henne.
 Den bästa låten är pray av justin bieber <3


jag försöker så så ni får se videon men det går inte så bra för mig + den vill inte komma upp så jag får skriva länken istället 
http://www.youtube.com/watch?v=R2SXK3BgITg

Här kommer bliderna

Ni ville att jag skulle lägga upp bilder på vad jag har shoppat så här kommer dom :DJag köpte en svart och en rosa på new yorker.       ***
Första dag i skolan var okej. Men väldig stökig som vanligt . snacka om pinsamt!
vi hade vikare idag på eng och inte lyssnade på honom och han var tvungen att skrika och jag tyckte verkligen synd om honom. så är alltid våra lektioner oftas.
en helt annan sak :
Vi var och simmade idag och det var inte kul!!! jag suger på att simma på rygg så jag var tvungen att vara kvar en liten stund och träna , sen kom det någon sim lärare som ville se hur vi simmade och gav oss tips .jag blev fan arg för det var inte kul och jag hatade det verkligen  !!


Hur var eran skoldag då ?

Ha så bra kram <3


Glad:D

Nu har jag fått en ny design och jag är jätte glad för den blev så snygg så tack så mycket Tessi (http://skuggfaxe.blogg.se )

Nu ängtligen så kanske jag skriver mer.

Snart slut :/
Snart är sportlovet slut och då börjar skolan igen. Sportlovet har varit skönt men ändå okej för min del. Måndag - tisdag var jag hemma och tog de lugt men sen på onsdag åkte jag till en liten mysig stad i polen och var där till fredag . staden var väldigt gamalt aktigt men väldigt fint. Polen / Gdansk har forfarade kvar sönder skjukna / bomade hus från kiriget i förr tiden så det var lite coolt.

 det var bra att vara där två dagar för annars skulle vi bli väldigt rastlösa. För vi gick runt till allt ting men om man ska till något kul så måste man åka in till stan och det gjode vi en gång  till ett jätte stort köpcentrum. Gdansk var fin men okej. finns inte jätte mycket att göra där. Nu finns det inte så jätte mycket mer att berätta. 


och jag shoppade lite saker.
Två radiga tröjor en svart och en rosa  på new yorker
och ett par skor med  kill klack :) 
 
Vad gjorde ni på sportlovet då?

( så skönt att jag har ledigt på måndag för jag har studiedag :) )