Chillar

Nu ligger jag i sägen och kollar på tv och myser med mig själv typ haha. Va ute och gick med en kompis förut i regnet ganskq mysigt förutom att mina fötter va genom blötta. Det va skit läsksigt för när jag skulle hem så sa jag och reina hejdå sen så står det en vit bil några meter bort och står där skot länge och vi blir ganska rädda sen ser vi att bilen vänder och kör sakta mot oss. Vi blev seriöst skit rädda. Sen så var det en tjej som frågade efter vägen. Vi blev verkligen lättade haha


Film

Nu blir det film med brorsan


Blöööt

Kom precis hem och är genom blött haha. Men men vad ska man göra när det regnar.


Mattee nästa

Blää nu ska jag har matte... Och jag är skit hunging och känner att jag inte har energi kvar i kroppen icke bra. Det värsta är att det är lax idag iskolan usch och jag kommer typ inte äta någon ting förutom sallad. Det vill man inte så mätt på...

Ingen blid vill funka just nu så det få bli utan


Godmorgon

Sitter i köket och kollar på vakna med the voice. Det regnar så jag får skjuts idag så jävla skönt. Jag har blivit lite lat hehe men känner mig sjuk men jag känner att jag inte orkar. Men men.


Trött tjej!

Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig för jag är sjukt trött men min syrra är sällskaps sjuk så jag lär väl vara uppe ett tag eller något x)


Blääää

Sitter och gör matte läxan men orkar inte mer, min hjärna är helt död just nu och jag är så sjuk skit jobbigt. Jag var aldrig sjuk nu blir jag sjuk hela tiden. Vad har hänt med mitt imun försvar lixom?
Förlåt att jag bloggar så sällan men glömmer bort att blogga ibland men ska bli bättre på det ;)


Två lektioner kvar...

Jag är helt slut och klockan är bara ett. Två lektioner to go. Kommer inte palla! Sen när jag kommer hem måste jag göra matte läxan och lite svenska blää men sånt är livet..


Matte...

Bläää nu har jag snart matte, orkar verkligen inte jobba. Men den här dagen hitils har varit rätt så skön. Hade sov morgon idag så jag har bara haft två lektioner men med matten blir det tre :P


Seeg

Shit vad seg man e, jag kan inte ens prata. Hissen går inte ända upp idag haha. Pappa ba Man kan ju tro att du är full eller nåtxD haha riktigt trött bara. Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig tidigt idag men först hoppa in i en varm dusch!


Lång dag!

Min dag har varit rätt så seg men ändå helt okej. Vad mer kan man säga? Det händer inte så roliga saker..
Fast när vi hade bild så va det lite små roligt för vi har fått en bild lärare och kommer från kina så hennes svenska är inte jätte bra men inte dåligt heller men hon pratar lågt och bryter på kinesiska och pratar väldigt fort ibland så man hör inte så mycket och sen brukar det vara någon som håller på med något då blir det ännu svårare och höra men hon är jätte gullig. Haha


Dagens outfit

Juste här är dagen outfit


Insperation

Jag älskar sånna här bilder! Och dom är så inspererade


Blöt!

Gick till skolan idag så jag blev alldeles blöt och sitter nu utanför spanskan och väntar på att den ska börja. Väldigt segt! Vill bara hem


mys

kollade precis klart på en film- this means war som jag , mamma och brorsan hyrde. Den va riktigt bra och lite små rolig. Och jag är super mätt efter allt godis och jag känner att jag börjar få dåligt samvete hehe. som jag vill spy upp allt, vilken jag inte ska göra och inte är bra just saying it. Nu tror jag att jag ska kolla klart på veronica mars.

Chillat

Ibland är det bara skönt att inte göra någon ting på dagarna och bara ta det lungt och kolla på veronica mars.


Plågaaaa

Jag har så jävla ont imagen, asså jag vet inte vad jag ska göra och det är inte mensvärk. Har ingen anning vad det är. Kan inte ens stå så jag ligger och dör i soffan men ska försöka att ta mig upp till rummet och lägga mig i sängen eller något


Ändrade planer

Om ungefär en halvtimme ska jag träffa Amanda och gå på en liten promenad. Spännade spännade :D


helt okej dag

 
varför ska skolan vara så svårt när det gäller vänner? jag känner att jag inte har någon fast att vara med utan att jag hoppar bland personer och det är skit jobbigt. så kände ja iallafall idag och jag pratar inte heller så jag är verkligen forever alone. Idag började vi med schemart och schemat är faktigt bra det kännes bra tror ja.
aja nu ska jag kolla på verionica mars ciaooo

då va skolan igång då

kom hem för några minuter sen. Skolan va heöt okej inte som jag hade trott eller lite för jag hade ingen att vara med eller jag hade men jag passar ibalnd inte in i den gruppen. jag är tillbaka dragen och är tyst för det mesta. Men det är väldigt svårt att prata  med dom men aja det löser sig hoppas jag.

kom precis hem från stan.

kom precis hem från stan. Träffade en kompis som jag inte har träffat på jätte länge så det va verkligen kul. vi gick till wayne's coffee och tog varsin latte och sen satt vi där en stund. Jag köpte en macka också blev så sjukt hungring och skit kissnöding , självklart va det en lång kö , trodde jag skulle dö!! haha
Efter ett besök på toaletten två gånger så gick vi runt lite i stan och sen åkte jag hem för min Alice skulle åka till sin mamma.

återträff

idag va jag och träffa några kompisar. Det va verkligen hur kul som helst eftersom vi har inte träffas på länge och vi hade det hur kul och mysigt som helst. Det måste vi bara göra om! jag hoppas att jag inte va för tyst eller blyg för jag är en sån person som är väldigt blyg och tyst när jag är med fler men den här gången hade jag verkligen kul och försökte prata och inte tänka så mycket.

ensam hemma

här sitter jag ensam hemma och inte gör så mycket. tror jagska träffa en kompis idag men går lite segt för vi veinte  vi ska göra


En dag med pappa

Det va jätte kul för idag hängde jag med pappa. vi spelade lite biljard först sen blev vi så hungriga så vi satte oss på pontus by the sea tror jag det hette. Dom hade sskit god toast eller vad det va på bilden där uppe.
sen har vi bara strosat runt stan och satte vi på något ställe och tog en varsin latte mums. Satt där ett tag sen gick vi till grön lund för att ta båten över till slussen och sen ta tunnelbanan hem.
och nu sitter jag här i mörktet själv och tänkte kolla på en film. mysigt mysigt
puss och kram

skeppsholmen


jag, mamma och brorsan åt lunch i skeppsholmen och hamnade i värsta spö regnet så vi var fast på resturangen ett tag. När det hade slutat regna så åkte vi till heron och gick på bio men innan deet så satt vi på wayne's coffee ett tag och drack caffe och satt med mobilerna snacka om sociala gänget.
vi såg total redcall , det va så bra och jag rekomenderar den verkigen. så om ni inte ha något att göra gå och se sen. och nu har jag inte så mycket att göra.

Fika

snart ska jag iväg och fika lite med mamma och brorsan och bara ha det myspys. ska försöka blogg mer men efterrsom appen inte funkar så får jag göra det när jag kommer hem.
puss och kram

inget liv

Jag har bara städat och kollat  på film idag hehe. Snacka om att jag inte har något  liv, bara sitter hemma men aja skolan börjar ju ändå snar. Då lär det väl hända grejer.

God morgon

vaknade för en stund sen och har preis ätit frukost med syrran. vet inte riktigt vad jag ska göra idag men det blir förmodligen träna och städa mitt rum!!

Natti Natti

Kanke inte kommer sova på en stund för jag håller på att rensa hela mitt rum och det är inte lite saker men får göra klart allt imorgon om jag orkar. Jag blir galen av alla saker!!.
Natti Natti

LOOVEEE

Jag och Alice hittade världes snyggaste tröja !!!
jag döör den är så snygg!! snackaom lycklig

Här sitter jag i mörkret

haha aa är sitter jag själv i mörkret och lyssnar på musik. Har inte så mycket att göra. Funderar lite vadjag ska göra imorgon. Har ingen anning men tror att jag ska träna lite. Sen får vi se vad som händer.

We heart it

jag älskar verkligen we heart it för dom sjukt fina bilder och så mycket insperation

myspys

Träffade Amanda en stund under dagen och gjorde jätte god lunch och sen  cyklade vi  till långsjön. Det blev en liten födelsedag lunch efter som Amanda fyller år idag. Det va riktigt mysigt och kul.
GRATTIS igen AMANDA puss pch kram
sen har jag inte gjort så mycket typ kollat på lite filmer fick skit ont ihuvudet. Då kanske man inte ska kolla på film men aja gjorde det en då hade inte så jätte mycket att göra :P
btw krånglar blogg.se appen för er också*? för den är helt cp jag kommer inte in . Vet inte vadjag ska göra det är så irriterade och jag tror jag skulle blogga mer om jag kom in. Blir galen!!!

Älskar min nya väska !!

var ju istan igår och jag hittade min dröm väska. så himla gald attjag hittade den :D

Stan

va i stan igår och shoppade lite sen efter två timmar så bestämmade jag mig för att åka hem för jag började bli sjukt hungrig.
Åkte in i stan igen men några kompisar och vi gick till ung08 men vi gick runt och kollade och sa bara nejj det va verkligen inte kul , det va bara mycket folk och inte så kul. så vi bestämde att gå vidare.vi gick runt och kollade i någora butiker och jag och Alice köpte skit snygga justin bieber tröjor:D så jävla snygga. sen gick till waynes coffe och köpte med oss kaffe latte och iste sen gick vi bara runt i stan efter en stund bestämde vi oss att åka hem. men det va riktigt nice att bara vara där och ung08 va inte min grej.

underbar dag med Alice!

shoooo variti stan typ hela dan med bästis preis vad jag behövde. vi åt lunch och bara gick runt , myste och shoppade lite . Fick lite otur för det började regna så vi gick till ett cafee och köpte varsin cafe latte och satte oss ute och bara prata och tittade på folk som gick förbi riktigt nice. Imorgon hade vi tänk att ha värsta mys dagen så det ser jag verkligen ifram imot. Kommer bli hur awesome som helt.

tror jag börjar bli sjuk :(

jag har fått världes förkylning bara så där , dert kanske inte är världens men en förkylning iallafall inte kul. jag hoppas jag mår bra imorgon eftersom då ska jag träffa jennifer. jag bara måste må bättre för jag har verkligen saknat jennifer.