Vietnam

Sorry om jag inte har skrivit på ett tag men jag har flugigt i ett dygn och kommit fram mitt i natten + jag har inte haft något internet och jag är så jetlegd . Så jag kanske inte kommer blogga på ett tag men ska verkligen försöka så gott jag kan.


Awesome dag

jag vakande runt 10 kanske och låg kvar en stund i sängen och kollade på ugly betty.
Sen messade Reina mig och frågade om jag ville följa med henne och bowla för hon ville inte va själv med killarna haha. Självklart tackade man ja. Behövde verkligen göra någon sånt kul för jag har inte gjort det på år känns det som.
Men det va faktiskt skit kul! jag kom ju sist då men ägde ut killarna ändå. När vi va klara så köpte vi mat där vid bowling hallen och satt där en stund och prata och hade det skojj och åt såklart och åkte hem efter det

Myspys

Kollade precis klart på mission impossible 4 tror jag det va. Så nu ligger jag i sägen och kollar på soul surfer som är skit bra och det är en sann historia och Den är lite sorglig men ändå skit bra.
Den bufflar just nu så då passar jag på att kolla på lite Justin bieber klipp. Dör lite typ


Snö kaos

Sitter i bilen nu på väg hem fast vi är typ hemma nu och vi måste skotta. Bi va nära på att fasta förut. . Vi åkte förbi stuvsta för att hyra en film och lite godis. Nu måste ja gå och skotta.


Lördags mys med mamma i liljeholmen <3

Är liljeholmen och shoppar lite med mamma mycket Nice (Y) just nu sitter jag i ett prov rum och kollar på när mamma provar massa snygga klänningar. Lite kul att se. Blev också lite sugen på att testa massa klänningar haha.
Sen i kväll har jag inte så mycket planerat , ska väl sätta på en film och bara mysa och ta det lugnt. Kanske vara med mamma.


Åt för mycket

Känner att jag åt för mycket bläää. Men skit i det. Kollar lite på tv och chillar fortfarande galet. Det är så skönt för jag har ingen ting att plugga :D eller jo spanska provet men det är på fredag.


Helt slut

Halva dan har gått och jag är redan slut fast jag har varit rätt trött typ hela dan, när jag kommer hem vill jag bara lägga mig i sägen eller soffan och sätta på en film och bara chilla galet . Kan den här dagen inte bara ta slut någon gång!!


Bild

Jag har ingen aning om vad vi ska göra eller det är någon uppgift som vi ska lämna in. Jag klottrar lite eget istället för vi har betyg samtal eller hade precis det så nu ska jag göra klart en bild till mitt arbete , som gör att jag kanske får ett C
Så får se om jag lyckas


inspration del 2

         
Många bilder kommer från wehartit och några är mina egna

inspration del 1


lyckligare nu - Linnea Henriksson

Idag känns allt bra och jag känner mig gladare. vet inte riktigt vad som gjorde att jag blev glad , jag bara blev det.
Just nu sitter jag och dunkar på musik i mitt rum och väntar på brorsan för vi ska till pappa för mamma ska gå på teater med sin kompis eftersom hon fyllde år igår så då åker vi till pappa för det är så tråkigt att vara ensam hemma med brorsan haha.
Hoppas ni alla har det bra!

Vad ska man säga?

Förra veckan hände det en hel del så jag har inte orkar bloggar någon ting, hände värsta grejen med mins kompisar typ så det har varit ett helvete. Nu idag är det lite bättre men det är fortfarande lite jobbigt men försöker inte bry mig då mycket