då var nästa vecka igång

Sitter i mitt rum med morgonrock och pluggar och har lite musik i öronen. Men nu orkar ja inte plugga längre tänkte ta en dusch nu innan middagen.
I helgen så var jag med Reina både lördag och söndag var roligt men vi hade även tråkigt som vanligt men vi tänkte åka till stan menorkade inte så vi betämde att vi skulle göra det den här helgen is tället om det inte är iskallt ute då får vi hitta på något annat .
Nu tänkte ja hoppa in i en dusch

vad ska man göra idag då?

idag har jag ingen aning om vad jag sak göra   säker bara vara hemma och hitta på något.
jag har verkligen inget ting att skirva så vet inte riktigt vad ja ska säga X)

Hemma

Kom nyss hem för några minuter sen från en jobbig skoldag . Jag har känt mig sjuk hela dan eller inte sjuk men konstig men som tur va så mår ja mycket bättre nu. och har inget att göra haha som vanligt men det är väldigt skönt att inte ha några läxor.
Sista lektionen var faktiskt väldigt kul , har precis börjat spelat gitarr så måste gå på en "kurs" med min musik lärare för jag suger verkligen och jag har så korta fingrar så jag når inte banden på gitarren , det är jätte jobbigt så jag fick en liten gitarr istället x) '
usch det händer verkligen inget roligt men hoppas det gör det i helgen puss och kram

Håltimme

Jag kom nyss till skolan och gick till kemi salen och såg en lapp att anders var sjuk och kemin lektionen var inställt och nästa lektion börjar om två timmar -.- jag kunde ha sovit nu men nej och vad ska jag göra nu da??


Det här får inte hända !!

Imorse vaknade jag med hals ont och senare på dagen började min kropp kännas jätte seg och alldeles konstig så som när man är sjuk och jag vill verkligen bli sjuk så ja har sutitt och drogat hals tabletter hahha.
jag har redan varit sjuk två gånger och vill inte bli det igen + man har inte tid med det.  jag var lite dum idag för jag gympade fast jag hade ont i halsen vilken man inte ska göra men min gympa lärare har redan damp på mig för förra terminen var ja sjuk och inte kunde vara med...+ ja fick sämre betyg för det suck .
jag hoppas  verkligen inte att ja blir sjuk . men nu måste ja fortsätta men mitt pluggade som inte går så bra haha
puss och kram 

Uttråkad

Usch vad jag har tråkkigtt
varför ska ja vara uttråkad hela tiden ?

...

Nu sitter jag bakom ett element och fryser och väntar på att klockan ska bli tjugo över så jag kan gå till bussen. Jag vaknade med ont i halsen imorse och jag hoppas det går över för jag vill inte bli sjuk , har redan varit det och tänker inte bli det igen.

Det är så skönt för vi har ingen mentorstid så vi slutar 13:50 så j*vla skönt !!

Puss och kram


Kom med tips !

Ni får gärna komma med tips vad jag kan skriva om eller något ni vill veta så är det bara att höra av er ;)
puss och kram

Trött !!

usch vad jag är trött , kanske borde lägga mig tidigare ida igen '??
haha i lördags sov ja bara i fyra timmar. jag hade två kompisar som sov över och jag fick inte sova för dom även fast ja somna så väckte dom mig bara och ja har fortfrade inte hämtat upp mig .
Skolan idag har varit som vanligt idag.
på hemkunskapen gjorde vi hamburge och det gick väldigt bra för ja suger verkligen på att laga mat x)  dom andra lektionerna var okej......
det händer verkligen inget roligt i mitt liv just nu men det kommer säker göra det hoppas jag

Du är helt underbar !!

Helt otrolig ! jag har nyss fått en ny blogg design av tessi. tack så jätte mycket  ja älskar den !! och nu vill jag börja blogga  igen :D
Jag tycker alla ska gå och kolla in hennes coola blogg :D
http://liveforlondon.blogg.se/

Hello, hello, hello!

Tjena, tjena, Tessi här! Har fixat lite nytt i designen till Nea, hoppas du gillar det! ♥