haft en underbar födelsedag !

Min dag började med en åktur till stan men brorsan och sen möte vi pappa och gick till baken sen va vi så hungriga så vi var tvungna och äta något. När vi hade fått våran mat så var pappa tvungen att åka tillbaka kvar till jobbet.sen gick vi runt i lite affäret och kollade lite. Efter det åkte vi till högdalen för att möta mamma och för att åka hem tillsammans.
Eftersom det va min dag fick ja bestämma vad jag ville göra och då kom jag på attman kunde ha picknic så vi hanlade och fixa och va redo att åka vid 17. Vi åkte till skeppsholmen och satt oss vid vattnet och åt , pratade myste och hade väldigt trevligt. Det var nog den bästa födelsedagen jag har haft.
En ganska gammal bild från skeppsholmen men mina vänner i bakgrunden
Snygg !!

It's my birthday

idag är det min födelsedag , väldigt spännade. Imorse fick jag :
justin biebers perfym someday
mjukis byxor
en tjocktröja
pengar och örhängen
får se om jag får något mer. Idag ska jag och brorsan åka till stan och möta pappa för att fixa min brorsas bankkort sen ska vi möta mamma och mysaoch hämta lite saker hemma och sen blir det en mysig piknk.

var tar alla vägen?

jag känner att alla bara försvinner och jag tappar kontakten med skit många. jag har fortfarde sjuk underbara vänner kvar typ två vad jag vet.
Dom andra vet jag inte vart dom har tagit vägen .  det är på något sätt tråkigt men om dom inte vill ha kontakt med mig så fine eftersom det är alltid jag som försöker och försöker att ta upp kontakten igen men jag får aldrig något tillbaka så varför ska jag fortsätta då? då är det upp till den

Heyy , whats up?

Det var verkligen länge sen jag blogga! . Det är så svårt att blogga också! entligen inte för det är bara att skriva lite vad som helst om sin vardag eller något roligt som har hänt. Men jag har verkligen ingen ting att skriva om eftersom min liv suger , dert händer ingen ting men det kanske jag måste ta och händra på den men hur gör man det? något bra förslag?