tiden går fort när man har roligt

va ju och tränade idag med mamma men det tog ganska lång tid att komma iväg men när vi väl kom iväg så gick det bra förutom att alltid när man tränar så får man väldigt mycket blickar och de gillar inte ja + det är jätte många som går fram och pratar med mamma för hon jobbar där då då kan det bli lite jobbigt för alla verkar känna henne. Sen blir ja sur eller något eller kände inte för att träna helt plötsligt. Fast jag tror det va för alla kollade och jag va för hungrig för att träna. jag är den personen som inte bryr mig vad andra tycker eller när dom stirrar. Men det är väldigt jobbigt när det bara är killar nere på gymmet och dom är ju så klart på styrketränings delen och där håller jag mig lätt undan . sen efter det så gick jag och mamma och duschade och gjorde oss klara till lunch fast klockan va ju 5 halv sex när vi fick maten så de blev lunch/middag helt enkelt. men det gjorde inte så mycket för det är alltid kul att va med mamma

music

sitter i mitt rum med lite musik full rulle och sitter och skriver lite grann. Idag hade jag tänk att träna med mamma för jag måste verkligen göra något innan jag ruttnar eller något. sen vid lunch hade vi tänkt gå ut och äta. lite vad jag behöver en sån här idag när mamma är ledig och börjar jobba imorgon och brorsan är hos en kompis (skönt) men som tur e ska jag va med Amanda imorgon.

Kollat på för många serier

mina ögon håller på att ploppa ut känns det som, tittat på för många serier så det kanske dags för mig att gå och lägga mig + jag gick och la mig tre igår eftersom jag inte kunde sova..så kanske ändå ska sova nu. natti natti

Asså jag orkar inte :') så kul

Jag hittade en Facebook sida med sms som är as roliga. Men det har nog många redan sätt. Och ja jag har dålig humor ^^


Nationella check

Skrev precis för ett tag sen klart ett nationella prov som gick åt helvete asså jag vet inte ens om det va ett debatt inlägg är va det va. Och man fick inte heller välja några bra. Men nu är jag iallafall på väg hem och känner att jag mår lite halvt dåligt och det het jag gjort hela veckan , det är typ något fel på mig eller något.


Morgon på er!

Idag känner jag mig tröttare och vakande upp vid tre och va jätte törstigt och fick lite ont i magen och trodde ja va sjuk. Men som tur va är jag inte det. Nu på morgonen har jag fysik prov, jag har inte pluggat jätte mycket men lite iallafall så får se hur det går.
Bästa med den här dagen är att vi har slöjd det är det ända och kanske musiken kan va lite rolig.


Sitter och väntar på tåget.

Imorse hade jag fortfarande ont i huvudet men det gick över efter lunchen tack och lov för jag har precis skrivit klart ett nationellt prov och är nu på väg till södra. Det va väldigt mysigt för jag satt i en mindre grupp dom som behöver mer stöd och har disklysi Eller hur det stavas. Och alla satt med sitt godis och satt och skrev, riktigt härligt.
Nu är jag iallafall hemma och glömt nycklarna så jag sitter helt mobbat porten och väntar på att något ska komma och dom ska bara lämna bilden . Mitt internet är Cp så det få bli två inlägg i en.


Kemi prov check

Hade precis prov för ett tag sen och det gick helt okej. Nu ska jag ha spanska och det är mardrömmen tycker ja. Idag har jag huvudvärk och vakande med det så får se om jag klarar av dagen men nu måste ja sluta


musica

kände att jag va tvungen att sätta på lite musik och bara njuta. jag tog en liten paus för jag orkade inte plugga länge och nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och ska lite små grejer.

hemma och pluggar :(

sitter här i mitt kök och pluggar lite kemi och det suger. men jag har prov imorgon så jag har inget val. sen imorgon måste jag plugga till fysik provet som jag har på torsdag så fyllt upp. Skolna idag va helt okej. Det är alltid sista lektionen som är jobbig för jag får alltid så ont i huvudert. men måste ta kolla upp det där men våran skolsyster är aldrig i skolan så¨det blir lite svårt. eller så åker jag till vårdcentalen men jag tror inte dom kommer säga så mycket men man kan ju alltid kolla + jag måste ändå kolla mitt blodvärde , för jag tror att det kan vara dåligt.

Ingen vanlig lektion

Vi har betyg samtal som vi fick på tala i svenska så ingen jobbar men det är lite som vanligt.
Men det är snart lunch äntligen !!! För jag är skit hungrig


Trött och hungrig

Den första lektionen va spanska och det gick åt skogen. Jag hade precis idrott och det va helt okej förutom att vi ska göra mini pass :S.
Nu har jag svenska och vi förbereder oss inför nationella som vi ska ha den här veckan.
Måndagar är alltid jobbiga men jag slutar tidigt och ska ändå träna sen efter skolan så dom är ändå sköna.


Snart sov dags

Just nu ligger jag i sängen bara och smsar med bestiee. Annars gör jag inte då mycket. Funderar på att sova snart kanske. Om det går. Imorgon är det en ny vecka som kommer gå... Får se helt enkelt. Vi hörs puss och kram


new shoes

tror det va för en vecka sen ja köpte skorna. Jag älskar verkligen dom, och är väldigt sköna att gå i även om dom är höga men jag har vant mig. har redan börjat ändvända dom och snön har inte ens smält  men jag tror jag ska vänta lite innan jag börjar andvända dom mer vilket är as trååkigt att veta haha

Middag by me

Ikväll va det jag som lagade mat. Det va helt okej, salladen blev godast. Nu är jag propp mat och nu kollar jag på svenska Hollywood fruar och Gunilla är ju bara pinsam, galen och konstig som vanligt wow asså!!
Idag har jag iallafall varit på lägenhets visning. Den första va okej men det andra va helt underbar men kanske lite fel område men jaja det är svårt att hitta fina lägenheter. Sen har jag fikat med mamma och brorsa och sen har jag bara pluggar typ. Och nästa vecka har jag 4 eller 5 prov . 3 nationella och fysik och kemi prov och det känns väldigt jobbigt och stressigt. För kemi och fysik är väldigt svårt och man måste verkligen plugga mycket. Nationella är inget att plugga till men det är i svenska och inte mitt bästa ämne . Men det blir säker bra.