Godnatt

Nu blir det lägg dags men kommer nog ta ett tag innan jag kommer somna men men. Idag hände det inte så mycket så hade så mycket om skriva heller men hoppas att det va okej ?
Sov så gott


Middag

Nu blir det lite te och macka. Det är jätte konstigt för helt plötsligt så blev jag jätte arg och ledsen bara så där? Jag var glad men inte länge vet inte varför någon ting hände men vad?


Mörkret

Sitter i mörkret och kollar på revenge ganska nice. Hatar verkligen söndagar för imorgon börjar liksom skolan fast det är väl helt okej.


Underbara låtar

 
 
 

Klar

Äntligen är jag klar med mitt engelska arbete, mamma ska bara läsa igenom det och kolla så det inte är allt för dålig engelska. Vad ska man göra nu då? Kanske ska plugga vidare på ekonomin eller matten? Fast egentligen behöver jag göra religionen för jag ligger lite efter. Men religion eller verkligen så jobbigt och tråkigt blääää


Sep. 30, 2012


Pliggish

Nu ska jag fortsätta plugga. Det låter som jag är värsta plugg nörden som inte har någon liv som pluggar hela dagarna. njaa det kanske stämmer lite fast när jag inte pluggar så gör jag inte så mycket typ tar det lugnt, ut och går eller sitter vid datan. Vilket inte heller är någon liv men men

Godmorgon

Har precis ätit frukost men fastnade också vid teven. Idag ska jag göra klart mitt engelska arbete, städa mitt rum som tusan och sen gå på en lång promenad. Detta kommer bli en Braa dag! Det vet ja. Hoppas ni också får en bra dag


Godnatt

Nu är det klart spelat för mig. Nu ska jag sova börjar bli väldigt trött och har ändå tråkigt + det är inte så jätte kul att spela på mobilen då kan man lika gärna sova så gott natt gott folk.


Tråk

Hur kan man ha tråkigt på kvällen? Det undrar jag med. Även om jag har det ofta så undrar jag det. Det finns typ skit mycket saker man kan göra men jag kommer inte på en ända sak att göra men klockan är ju snart tolv så vad kan man göra? Jag kanske bara ska gå och lägga mig?

Jag är så normal Asså!


Film

Ligger i sängen och kollar på Something borrowed och smsar lite :). Sen efter så kommer väl jag somna för jag blir alltid så trött.


var på en lång promenad med Amanda :D

va för en stund sen på en promenad med Amanda det va jätte mysigt. Vi gick i regnet och bara prata. Vi gick minst en timme om inte mer sen så ringade jag upp Amanda och då pratade vi ytligare en timme. Det va verkligern underbart. Måste verkligen prata och träffa människor oftare. Jag och Amanda har sjukt mycket att prata om och vi går igenom samma sak när det gäller kompisar och det är lite små roligt. Det är verkligen underbart att snacka om så mycket med en kompis ochnär man har ganska mycket gemensamt. så det va roligt. Men nu hade jag tänkt att kolla på revenge igen.

Det gick inte

jag kunde inte ta en pause. Kände att jag behövde göra annat så nu sitter jag och och pluggar ekonomi för jag har prov på tisdag och det va tydlgen skit svårt och jag vet inte riktigt hur jag ska plugga. Det ända jag vet att det är bra att kunna alla begrepp för det är det jag sitter och pluggar på. För det är ju inte prov på alla begrepp. Man ska typ kunna någora begrepp och sen skriva en flyttade text med några av begreppen. Ibaland så fattar jag inte hur stefan tänker för han gör så svåra och komplecerade prov. jag har ju klarat alla prov som tur var. Får se hur det här går.
 

Tar en pause

nu orkar jag inte med denna skit.ska försöka lite senare och se om jag lyckas bli klar med arbetet. Nu hade jag tänkt att kolla på Revenge som är så jävla braa. LÖÖVVEE. Jag får snart damp för mitt internet fackar ut. ingen ting funkar snart kommer jag kasta min data ner i marken. kanske inte men jag behöver verkligen  en ny data!!!!
jag och mina miner asså haha.

det går sämst!

håller på med mitt engelska arbete om Justice och jag har bara skrivit en mening. Det är skit svårt jag vet inte vad jag ska skriva och det är svårt att formulera + faktan på engelska är ju driket lätt och vsårt att fatta ävrn om jag är bra på engelska så är jag förvirrad just nu och det står flera sider om Rosa parks så not easy

Plugg time

Nu hade jag tänkt att plugga men först ska jag hoppa in i duschen sen kör jag järnet. Om min data bara skulle kunna vara snäll idag. Min bajs internet funkar inte och det är så irriterade men jag ska bara hoppa in i en dusch sen så fortsätter jag och bloggar även om Ingen läser den ;)


peace out

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Ska se till att sovs mycket för det behöver ja! Godnatt


Tråkigt

Jag har trååk, har typ lust att snacka med någon eller nåt.
Men vad ska man göra


Godis

Nu är det dags att tjocka till sig lite haha. Usch vad hemskt det låter. Aja ligger iallafall i sängen kollar på the other guys lite så rolig film. Sen lär väl jag bara chilla i sängen efter dom jag inte har något liv xD


Myser

Sitter i soffan med en varm chockad och kollar på film. Lite fredags mys eller något. Ikväll har jag inte göra så mycket som vanligt hehe. Jag är mer den lugna tonåringen. Ibland är det ganska tråkigt för jag sitter bara hemma men på något sätt så tror jag inte att det är jag. Drickandet eller festandet är min grej men har aldrig gjort det så jag ska inte säga något. Men jag gillar ju att gå på fester ändå men har aldrig gått där det finns alkohol vilket är bra ?
Okej nu ska jag sluta babbla för inget make sense


Två lektioner kvar

Nu har jag bara två lektioner kvar... Sen slutar har äntligen! Jag vill bara hem och bara ta det Lugnt och kanske försöka plugga lite eller något.
Jag känner mig verkligen inte på humör någon anledning


Varför är jag så trött?

Jag känner mig verkligen över trött. Det brukar jag aldrig vara eller kanske ibland . Men jag känner att jag inte är på humör det är verkligen något fel på mig! Kan ju vara för att jag inte gör någon ting?


Mot bussen

Ska snart gå till bussen. Vet inte vad jag väntar på men det känns tidigt att gå nu. Idag är det är ganska skön dag men ändå inte men det bästa är att dagen går fort. Idag ska jag försöka plugga får se om jag orkar plugga på en fredag men har ganska mycket att göra och ska se till att få det klart i helgen men nu måste jag gå till bussen

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/807257/images/2012/pic_5065370dddf2b313c8001f1d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/807257/images/2012/pic_50653713e087c3106dbbb36a.jpg" class="image">


Gud vad jag vill ha en pojkvän!!

Jag är verkligen desperat! Jag vill verkligen ha en pojkvän so bad. Alla har en pojkvän men inte jag , jag är fett mobbad och det känns som jag inte kommer få någon heller på ett tag :((
Och det värsta är att jag är 15 och aldrig haft någon pojkvän eller haft the first kiss...


Min arm.


Knasig

Jag har redan lagt mig i sängen xD men jag känner mig skit trött men kollar på tv också så jag ska inte sova än. Det är fredag imorgon så jävla skön för hela den här veckan har varit så hemsk. Bläää jag vet inte vad jag ska säga mer.
Juste min fina arm som Jennifer ritade idag på musiken haha ;)
Jag duschade men det syns fortfarande


Bläää vecka

Hela den här veckan har varit sjukt jobbigt och hade skit mycket att göra vilket jag har för jag var sjuk så missade lite även om jag va borta i två dagar
Förlåt jag orkade verkligen inte att blogga igår var helt död och så somnade jag ett tag. Det va inte kul igår det va ett helvete och alla var Bitter fitta eller dom flesta och ha va en av dom. Men aja skit i det.
Nu ska jag snart ha svenska sen äntligen ska vi ha lunch börjar bli riktigt hungrig. Idag är det en lång dag iallafall så känns det som det. Lite konstig inlägg idag men men


i can se u


Vad ska man göra nu då?

Min dator är sååå himla seg så jag får blogga från mobilen istället.
Efter skolan gick ja och dog i soffan va sjukt trött och pratade med renis i telefon sen ville hon att jag skulle följa med till vivo eller snarare Hemköp för jag bor så nära. Efter det så gick vi hem till mig och hämtade en regn jacka som hon skulle låna, vi ska ut och vandra imorgon och leka med 6orna.
Sen blev det att jag följde med Reina hem och så va vi där och hände och flummade som vanligt sen vid halv 8 ungefär va jag tvungen att gå hem för maten va klar men det tog ju bara ett litet tag att komma hem ;) nu sitter ja här i köket och filosoferar, haha nej jag tog precis undan allting och tänkte gå upp och göra mig klar för natten


Trött chey

Nu är det dags för matte prov, inte så kul och jag känner mig väldigt trött idag och sur haha. Och jag har bara några lektioner kvar slutar halv fyra idag :/ men nu hinner jag inte jag skriva mer .
Haha det ser ut som jag har klipp side cut xD men det har jag inte


Helt slut!

Känner mig helt slut, har ingen energi i kroppen allt tog bara slut så jag har inte orkat plugga till matte provet men det gick ju bra på spanska provet och då hade jag inte pluggat ett skit så det kanske är min grej att inte plugga. Jo kanske lite men inte skit mycket för då fastnar det inte på mig och det blir för mycket istället. Men nu måste ja sova är skit trött men vi hörs imorgon förmodligen. Godnatt


Försov mig

Imorse vaknade jag 7 istället för halv sju för jag va sjukt trött och tänkte att jag sover några minuter men nej det blev en halvtimme för jag hörde min brorsan larm om jag inte hörde det så skulle ja inte ha vaknat. Woopsi. Iallafall så kastade jag på mig kläderna och sprang ner och åt lite flingor upp igen för att borsta tänderna och håret och det tog mig 10-14 minuter sen när man var klar på fick man självklart springa till bussen. Och jag kom i tid det är ju världsrekord. Första lektionen hade vi spanska prov och jag hade inte pluggar ett skit för jag hann inte har typ miljoner saker att göra med det gick faktiskt väldigt bra. Hoppas jag bara får godkänt nu så skulle att vara toppen. Och nu sitter jag här på svenskan men har typ gjort klart allt så jag gör inte så mycket. Och snart äntligen så är det lunch för jag är skit hungrig!!!.


....

Sorry men jag orkar inte blogga nu som ni kanske märker men ska försöka göra det imorgon


Godmorgon

Snart ska jag åka iväg till Huddinge och kolla min syn igen på spacsavers. Sen när jag kommer jag hem måste jag plugga spanska för jag har prov imorgon sen har jag miljoner saker att göra bläää. Varför blev jag sjuk?


Va och handla

Kom precis hem från Coop och fick reda på att larmet gick för 4 minuter sen när vi var och handla vid Coop så det va jätte läskig att gå in i huset. Mamma och Linus var tvinga att gå runt i huset och kolla så ingen är i husen. Som tur var så är ingen i huset men man vet ju aldrig


Plugg plugg plugg

Jag har såååå mycket att göra. Inte kul och jag måste göra klart allt i helgen. Såå frustrerad över det. Och jag som ville ut och springa är idag men det är nog inte så bra för min kropp är fortfarande svag och konstig så det är ganska jobbigt men det är skit skumt..
Har skit mycket att göra nu men ska försöka höra av mig eller något. Ha en bra dag?


Jag har så j*vla tråkigt!!

Vad ska jag göra?? Eller vad kan man göra? Det finns igentligen skit mycket saker man kan göra men när man är så uttråkad som jag så kommer man inte på en ända sak. Då står det lixom helt tomt i huvudet.


Funderar lite

Här sitter jag och funderar om jag ska till skolan imorgon eller inte...
Jag har prov imorgon så det är därför jag funderar annars skulle ja lungt va hemma för jag mår lite sådär...


haha omg

 
haha jag dör. han är såå himla underbar och rolig.

Kanske borde äta något?

Börjar faktiskit bli lite hungrig. Gick upp halv sju för jag trodde att jag orkade gå till skolan men det gjorde ja inte men gick upp ändå för ja va skit hungrig. Och nu börjar ja bli det igen xD kanske bäst att jag äter något men vad? Får väl se vad jag har hemma. Usch vad jag känner mig konstig haha

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/807257/images/2012/pic_505ae1fa9606ee77ae14fb53.jpg" class="image">


Älskar we heart it !


Ont

Idag ska jag vara hemma för jag mår så bajs dåligt. Jag har ont i hela min kropp. Varje muskel eller någon ting bara värker och så har jag lite feber. Så det kan gå. Sen har jag inte sovit någon ting inatt för min kropp bara värkte. Inte så kul men hoppas det går över imorgon.


Duschad och klar

Efter spring turen va jag tvungen att äta orkade inte innan så jag gjorde det när jag kom hem istället och ja blev skit hungrig. Min syrra ringde mig precis när jag kom hem så vi snacka en stund sen pratade hon med mamma ett tag också. Jag orkade inte vänta så jag lagade mat själv lite halv sent men a. Har precis duschat och tänkte borta tänderna och hoppa in i sängen. Såå jävla stolt över mig själv eller hur man nu säger?


Syn undersökning

Idag efter skolan åkte ja till huddinge för att göra en syn undersökning och kolla synen och så + varför jag ont i huvudet hela tiden. Jag har bara en lins på mitt vänstra öga och inte det högra för jag har någon konstig syn. Men nu så ska jag testa att ha linser på båda ögonen i fyra dag hoppas jag bara kommer ihåg det. Jag känner redan nu att det känns bättre. Nu tänkte jag gå ut en sväng och springa lite för jag har ändå ingen ting att göra så tänkte göra lite nytta.


Dagen outfit

Detta har jag på mig idag. Just nu sitter jag ute i kylan och fryser häcken av mig och bussen kommer 43. Man känner verkligen att hösten har kommit med det känns lite som vinter


Döööd

Kom hem för 45 minuter ungefär men slutade 12 men det tar ganska långt tid att åka hem för man måste byta massa bussar...
Jag hann inte äta så jag fick äta hemma. Mamma hämtade mig så vi köpte kaffe på vägen sen åkte vi hem och jag är heelt dööd. Det va verkligen plågsamt . Man va tvungen att göra 3 fucking banor. Den sista banan va skit svår och vi gick vilse och fick verkligen damp och va helt slut hade ingen energi eller någon ting benen va spagetti , men vi klarade det till slut. Usch det va inte kul asså.


Shoooo

Jag och två kompisar sitter på farsranäs bron helt mobbat och väntar på alla 9 or som är rikigt sega. Vi håller på att frysa ihjäl också haha.


Plugg dag!

Tänkte plugga lite för jag behöver verkligen det idag fast nu håller jag på att fixa mog lite. Bestämde mig för att locka håret för mitt hår såg förjävligt ut. Senare idag tänkte jag fixa med pappa och prata lite och så. Det blir nog en rätt okej idag. Sen imorgon har jag origentering yippi. Eller inte. Hatar orientering och vi ska åka till farsta näset och det tar typ en timme undefät för man måste byta buss och vänta och så. Men nu ska ja plugga ciao


No life

Sitter i vardags rummet och kollar på film har typ gjort det hela dan. Jag borde plugga istället. Någon konstigt har hänt mig


2012

Ligger i sägen och kollar på 2012 det är skit läskig. Det är en sån här stress film. Det är såå freaking spännade. Och bara för det blir det reklam så himla typiskt men då kan jag gå och ta bort sminket och borsta tänderna


Myspys

Har precis ätit middag med min undebara mamma! Vi är väldigt sociala också haha. Mamma hade tänkt gå över till grannen och ja måste följa med för hon vill inte att jag ska sitta ensam hemma så jag antar att jag måste följa med.


Jag missa bussen :/

Jag missa bussen så nu får jag vänta skit länge i den här kylan inte kul! Det är 11 minuter kvar men jag har väntat på bussen i en kvart om inte mer burrr. Vill bara hem och lägga mig under mitt täcke och bara mysa


Nästa matte

Börjar om 10 minuter så vi sitter och pratar lite om skolans mat. Och så lyssnar jag på musik riktigt nice fast inte matten orkar inte räkna tänker ändå ta hem och jobba lite.


Väntar på bussen

Sitter och väntar på bussen i kylan så
F-ing kallt. Man känner att hösten har börjat att komma. Burrr
Såå jävla skönt det är freedaag. Och vi slutar ganska tidigt typ vid två helt okej medan dom andra slutar 12.50. Men det får ju vi göra sen på vårtarminen


Lyckad dag... Eller?

Haha jag har haft värsta oturs dan idag eller något. Jag har halkat på golven och snubblat/ramlagt i trappor. Herregud asså hur klumpig får man bli igentligen.
Och idag hade ja skolfoto och det va ganska kul för det va alltid någon som skulle skratta precis när fotografen skulle ta kort sen helt plötsligt börjat en tjej i min klass gråta för hon skrattade så mycket^^
Jag hoppas jag blev bra i år för jag blir så dålig. I år fick jag sitta ner även fast jag hade höga skor men aja det blir nog bra. Sen igår hade vi också spex. Vårat blev as tråkigt för ingen posade alla bara stog som valigt typ. Det va några som posade men inte alla men vi hade roligare tema (film) och det va tre st som var smurfar så dom hade målat sig blåa det va skit kul och alla blickar dom fick av små barnen.
haha . Bs foto blev mycket bättre faktiskt även om deras tema va lite sådär.


Lite bilder från idag och igår.


tisdag

blev precis klar med läxorna men har bara lite kvar i matten men det får jag göra imorgon. Måste fixa lite idag också vad jag ska ha på mig eftersom vi ha spex imorgon och vi har tema film. Inte världens roligaste tema men man kan ju alltid göra något roligt av det. Först tänkte ja va judith och judith efter som min syrra har en röd peruk när hon va judith med en kompis men det är så tråkigt och va det själv så jag valde att vara madicken istället.

hatar rubriker

jag har verkligen ingen anning om vad jag ska blogga om för det händer verkligen ingen ting roligt och det känns som jag klagar på allt ting och orkar inte med någon ting. Vad har hänt med mig'? jag som alltid va så glad och någon ting. Men nu känner jag mig inte glad någon stans. Och jag vill att min blogg ska vara rolig och kul att läsa. Måste fundera på den delen. någon tips på hur jag kan göra? och jag måste bli bätte på att upptatera och skriva mer inlägg .

Biologi

Snart har jag biologi men det är om en halvtimme men ändå så jag sitter här själv och lyssnar på musik och väntar. Ingenting roligt händer just nu


Då va det måndag igen

Jag är snart klar och tänkte gå till bussen om 20 minuter. Måndagar är alltid jobbiga fast man får tänka att det är en dag närmare fredag då blir man ju lite gladare iallafall


Blev inte som jag hade planerat

Det slutade med att jag pluggade lite och sen åkte jag och mamma till heron för att kolla på bio. Det va riktigt mysigt. sen när vi kom hem va vi skit hungriga och vi hade inte så mycket så mamma gick och handla. sen lagade vi mat och nu sitter jag i mitt rum och har ångest att det är måndag och att skolan börjar igen. Tror nog att jag ska gå och lägga mig snart

Idag

dagens planer idag blir nog att plugga...inte kul men det är sånt man måste. Sen lite senare kanske jag åker till jennifer och bara umgås och myser.

Inget att göra

Ligger i sängen och kollar på tv men det finns inget bra att kolla på eller göra för den delen. Så jag kanske ska sova istället? Har ingen lust att sova men det är ju skönt. Får se vad jag gör men lär väl somna snart med glasögonen på haha. Jag har faktiskt sommnat med glasögen en gång och det va inte kul


tråkar

Det är freeeedag så jävla skönt!!! fast det va ändå jobbigt för jag hade ingen att vara med och så hade jag skit ont i magen hade värsta mens värkarna trodde jag skulle dö eller något. Mitt liv har verkligen gått från skit bra till skit dåligt. Antar att det är sånt som händer. 
iallafall det finnns ingen ting att göra ... blääääääääääääääääää

Musik

Snart ska jag ha musik och det är inte så kul för jag suger på att spela instrument och just nu är det jobbigt för det är så högt ljud och så.
Usch vad jag klagar icke braa


Skolan

Kom till skolan för 7 min sen och sitter och väntar på att fysiken ska börja. Idag känner jag mig konstg och yr eller något. Vill bara att den här dagen ska vara över orkar inte med den här dagen!


Dagen outfit

Bieber tröja från punkt shop
Jeans från vila
Och en kofta


Förlåt

Jag orkar inte blogga just nu. Vill bara ligga i sägen och gråta och kanske lyssna på musik eller något men jag bloggar imorgon


Ligger död i soffan

Jag mår jätte skumt hela min kropp känns som spagetti och jag har ont i huvudet. Måste kolla om jag har feber men tror inte det.
Måste börja laga mat snart men jag har ingen anning om vad jag ska laga.. Vi har inte så mycket hemma heller..


Vill bara hem!!!

Jag vill bara hem!!! Men har två lektioner kvar :// orkar inte vara i skolan. Men måste ändå plugga när jag ska hem://
Mitt huvud kommer att exploderar snart kill me!


Svenska

Sitter och jobbar med lite med olika uppgifter. Jag börjar redan bli hungrig. Och det blir soppa till lunch. Allltid när man är hungrig så är det äklig mat i skolan som fisk.


Har tråkigt

Blää jag har tråkigt fast jag kollar på tv haha. Och sen måste jag verkligen gå på toa men jag orkar inte, snacka om lat att jag är lat😝 icke braa.


Laga mat nästa!

Kom hem för en stund Sen. Tänkte plugga men gör det sen för min hjärna måste vila en stund så jag hjälper mamma med att laga mat i stället. Skojjigt skojjigt


Klar

Vad ska man göra nu då? Får väl sätta på tven i köket och kolla lite. Idag slutar jag ganska sent runt halv fyra tror jag och det är jobbigt för efter lunch har vi matte sen engelska , so och sen mt. Hela hjärnan blir ju död och innan lunch är okej förutom spanskan. jag hatar spanskan bläää


Spanska läxa check

Yes nu är spanska läxan klart men har ändå lite annat men orkar inte idag får se om jag gör något imorgon.

Ingen bild funkar just nu -.-


Huddinge

Kom precis till huddinge centrum. Väntar på mamma att mamma ska komma.
Idag hade jag beep test och det gick väldigt dåligt för jag är förkyld och hade svårt och andas men jag gjorde mitt bästa.


Sorry

Förlåt att jag inte har bloggat idag. Jag har inte varit hemma och sen har jag inte haft något internet.
Iallafall idag så har jag varit i stan med Alice och hennes mamma riktigt kul. Sen kom mamma och möte upp oss. Dom var tvugna att åka så jag och mamma var kvar en stund på stan och åt lunch. Sen åkte vi hem och efter en stund så åkte vi till Alice och dom och åt middag riktigt mysigt och gott.
Men nu ska jag gå och sova är sjukt trött.


Godnatt

Snart tänkte jag gå och lägga mig. Tänkte bara kolla klart på Ghost Whisperer kanske inte va en jätte bra ide för det är ganska läskig ibland. Se om jag klarar mig men det gör ja ju alltid men ändå


New york

Gud vad jag vill till new york!! Hela new york är så underbart och fint!!!
Någon som vill följa med?? Haha om jag åker


Love


disaster

Vi va i nacka max 20 minuter eller någon sen blev alla sura av någon aledning. Blev till en disaster dag! Sen åkte vi till huddinge centrum för linus ville ha subway som vanligt. Sen gick vi till ett cafe så jag och mamma också fick lite mat. Och nu är vi hemma..


Mot nacka forum tror jag

Sitter i bilen påväg till Nacka forum. Vi tänkte shoppa lite alltså jag, mamma och linus.


Morgon

Vaknade för en stund sen men har inte orkat gå upp så jag ligger kvar i sängen och kollar på tv men tror jag måste gå och äta frukost nu haha.