bioo

Tjena alla där ute. kom precis hem från heron eller för ett tag sedan
jag inte gjort så mycke idag , jag mamma och brorsan åkte till skärholmen en snabbis först  och köpte två tröjor sen gick vi till heron där det blev biooooo.  Vi såg the amazing spiderman den va sjukt bra men den va lite läskig men så värt att se den .

my day

Hejj alla fina läsare om jag ens har några haha.  Min dag har varit helt okej lite upp och ner och jag har typ pms på alla haha vilken inte är så kul för dom. Men jag känner att jag har så mycket islka i kroppen och den kommer fram nu när man har pms fast kanske därför men jag har ju känt så länge. jag är helt förrvirrad och vet inte vad jag ska göra. Allt är nytt för mig jag har aldrig känt så här förut vilket kan vara lite läskigt balnd. I en period så mådde ja skit dåligt men sen i några månader har jag jobbat på det och sen mådde jag skit bra och va starkare än någonsin men nu har jag bara sjunkit igen och jag vet inte varför*?

Dagens shopping

linne/blus från vera moda
BH från Twilfit tror ja det hette
och jeans också från vera moda och jag vet dålig bild

seg dag!

Den här dan har verkligen varit seg och det är så dåligt väder usch och jag har knappt sovit så mycket , vaknde vid halv fyra och fick skit ont i magen sen kunde ja inte somna om men till slut gjorde jag det i några timmar.
Idag åkte jag och mamma och shoppade i farsta. jag köpte ett par svarta jeans , en jätte fin tröja eller det är mer som ett linne och sen köpte jag en vit bh. sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt , kollat på någora filmer så nu är mina ögon helt slut. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra , har skit tråkigt just nu!!!
bilderna på det jag har shoppat kommer sen
ha en bra dag !!