Imorgon..Hej hej
Imorgon så ska jag till tandläkarn och dra ut tänder:s är lite nervös men inte så jätte , är bara rädd för sprytan. Så imorgon ska jag inte gå till skolan skönt men ändå inte för jag kommer vara jätte öm och bedövad i munnen.

Idag i skolan var allt som vanligt inget specilelt. Förutom att jag kommer ha massa prov nästa vecka i svenska och matte och sen om två veckor så har jag ett so prov igen :S.
Kram Linnéa


Min dag

hej hej
just nu sitter jag och klipper ut glosor som vi fick av mattias min spanska lärare. Det är jätte jobbigt för vi får jätte många papper och så lämnar vi in dom sen får vi tillbaka alla papper , och ännu mer papper :P.
Jag hoppas att mattias är sjuk för då slipper vi spanskan , det blir ganska skönt för det är verkligen kaos på spanskan för vi är för många och alla kastar sudd och papper , det är skit jobbigt men annars så är spanska kul.

I skolan idag var det värsta slaksmålet eller det var alex som fick damp på sebastian och han tog av sin sko och började att slå på sebastian skit hårt och man såg hur arg han var det var jätte läskigt. Han verkligen slog allt vad han kunde.och vi bara ståg där  men vi sa till honom också. alex blev tyb skit arg för att han fick sebastians bok på näsan. han blev verkligen arg.  Det var som hände i skolan idag.

Hur var er skoldag?

Kram Linnéa


...

Hej förlåt att jag inte skiriver så ofta men jag har haft det lite svårt med vissa saker. så jag kanske inte skirver så jätte ofta med jag ska försöka så gott jag kan
hoppas att ni har haft en bra dag kram Linnéa


LördagHej idag var jag i kunges kurva med familjen , och jag har fått en ny data för min andra gick söner .
Annars så har jag inte gjort så mycket.
Imorgon så ska jag göra mina läxor och i mitt fall så tar läxorna aldig slut :(
Ha så bra kram Linnéa


En lång dag !!

Hej Hej
Nu är jag äntligen hemma eller har varit det i en timme. Den här måndagen så  var det min värsta skoldag för jag hade ont inhuvudet hela dan , det var jätte jobbgit att jobba men gjorde mitt bästa.
Och idag hade jag So prov men det var väldigt lätt så jag tror att jag kommer få alla rätt :P
Ha så bra Kram Linnéa


Förlåt!

Hej förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har haft så mycket att göra men ändå inte för jag är inte en så upptagen person men det är det att jag har skit många läxor , Sen har jag prov på måndag och onsdag , då känner man sig lite stressad.

IDAG:
Har jag varit och shoppat med mamma i skärholmen och jag köpte massor :D
Två jeans leggins
en kläning
en halsduk
väntar
en svart och lila kofta
och en väska
Så det känns bra att ha shoppt för jag behövde verkligen det. Sen nästa helg måste jag rensa min gaderob men jag gillar inte och slänga saker men det måste jag bli bättre på annars kommer det sluta illa när man flyttar hemifrån vilken jag inte tror kommer hända men man vet aldrig.
Så får se hur det går.
Ha så bra Kram Linnéa <3

10 september

Hej hej
idag var det en skön kort dag .
Jag hade skolfoto idag också och jag hoppas att jag blev bra. Den här gången fick jag stå på mellerstaraden för alla är så himla långa och jag känner mig så kort :P
Hur var eran skoldag?

så skönt att det är fredag men är det bara jag som har tråkigt
Måste gå nu Kram Linnéa

En trög söndag !


Saknar er skit mycket <3

Hej hej
Idag har jag hållt på med mina läxor hela dag och jag är äntligen klar.
Men min dag har inte varit så jätte bra , hoppats att eran dag var bättre .
 Har inte så mycket att skriva just nu
Puss och kram Linnéa

Onsdag 1 sep

 


Hej hej 
Förlåt att jag inte har skrivit på länge.

Idag var skolan ganska bra , det som var roligaste idag var slöjden fast vi inte gjorde så mycket.
Det är jätte jobbigt för jag har fått jätte många läxor man måste ha koll på, så det blir väldigt mycket men jag är nu klar med mina läxor jag har bara eng kvar men den ska lämmnas in på tisdag så jag har tid .men jag hade
Spanska, matte teknik biologi engelska fast det kanske inte är så mycket läxor?. men det tycker jag och vi måste släppa alla tynga böker men nu ska jag inte klaga .

Mina två veckor i skolan har gått väldigt bra. Man börjar lära sig att hitta. Vi har någora lektioner på HGY (hudddige gymnasim) så då måste man hitta där också men man hittar nu.
Jag har bra kompisar och trivs i klassen fast vissa är lite knäppa :p

Hoppas att ni har haft en bra dag?
Kram Linnéa