Fredag !

Det är så skönt att det är fredag! Och det bästa är är att jag inte har några läxor eller jo om jag tänker efter så har jag spanska läxa fan också! Men orkar inte göra den i helgen kanske på söndag.
Snacka om att skolan har blivit så stressade och det är nu alla prov kommer . Vi har haft några prov och det har väll gått bra men inte samhälls provet det gick åt helvete , inte bra
Men nu måste jag gå och laga mat ha så bra kram !


Igår träffade jag undebara männsikor !

igår på svenskan fick vi gå ut och ta kort för vi skulle skirva en novell och vi skulle hitta en bra miljö som den skulle utspela sig från.  Jag och Ida hittade bra platser och fick massor av ideer. så det var kul grej av hela skolan restan av lektionerna var inte så kul.
Efter skolan skulle jag och ida träffa Alice.  Det var vekligen kul och vi hade det mysigt och pratade om massor kul. Det är så skönt för jag kan verkligen prata om allt med dom , det känns verkligen skönt.
Sen vid 6 gick vi till källbrik för att kolla på ida lillasyter som hade martch så det var kul. Efrer matchen så gick vi hem till Alice igen och lagade en jätte god mat. Vi stannde där en liten stund till. Sen var klockan så mycket så vi gick hem.

8/9

Heej allihoppa där ute ! kaske inte är så många länge , hehe har inte bloggat på ett tag nu.
Idag är det inte min dag kan man säga ! jag tappade mina nycklar och det är jätte skumt för någon har typ öppnat eller varit inne i  mitt skåp för min jacka var borta och den var där förut idag och när jag öppnade eller knippsade låset så var det helt borta och min ipod låg inte heller kvar i  min väska så någon har varit inne i mitt skåp och tagit min jacka och ipod. Det skumma var låset , det var år fel håll  , inte de sättet som jag brukar låsa det var åt andra hållet så som höger hänta sätter sitt lås om ni fattar ? efter somjag är vänster hänt så sätter jag det år andra hållet men aja . Det  var det jag la märkte till. Jag och en lärare gick verkligen igen hela skolan men hottade ingen ting. Det var när jag var i bilden som jag märkte att min ipod var borta och det var inte kul !!!  och jag har varit med om detta förut.
Hur har eran dag varit då? något kul?
Kram Linnéa